Online filmi

Doctor Sleep - Director's Cut / Доктор Сън - Режисьорска Версия (2019)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Базиран на едноименния роман на Стивън Кинг, „Доктор Сън“ продължава историята на Дани Торънс (Юън Макгрегър), 40 години след ужасяващият му престой в хотел „Панорама“ от филма „Сиянието“.
Все още осакатен от травмиращите събития, преживяни като дете в „Панорама“, и преследван от собствените си демони, Дани Торънс всячески се опитва да намери мир и въведе ред в живота си. Неговите опити обаче са обречени в момента, в който той среща Абра – младо момиче с изключителна дарба като неговата, наречена „сияние“. Чрез мистичната им психична връзка тя го издирва, отчаяна за неговата помощ срещу безмилостната Роуз Шапката и нейните последователи в култа „Верни на възела“ - зли вампироподобни номади, които пируват със сиянието на невинните в търсене на вечен живот.
Заедно, Дани и Абра се впускат в брутална битка на живот и смърт срещу Роуз и нейните миниони. Невинността и смелостта, с която Абра използва сиянието си принуждават Дани да освободи своята дарба и да се пребори с миналото и страховете си.
Гледаи онлайн

Doctor Sleep - Director's Cut / Доктор Сън - Режисьорска Версия (2019)
година:
2019
Държава:
САЩ, Великобритания
Режисьор:
Майк Фланаган
В ролите:
Юън Макгрегър, Джоселин Донахю, Карл Лъмбли, Алекс Исои, Кейли Кърън, Брус Гринууд, Зан МакКларнън, Джейкъб Трембли, Ребека Фъргюсън, Крис Къртис и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
3 часа




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*