Online filmi

A United Kingdom / Обединено кралство (2016)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Това е истинската история на принц Серетсе Кхама от Ботсвана и Рут Уилямс – чиновничка от Лондон, които се женят и предизвикват международно вълнение в края на 40-те и зората на апартейда.



Филмът е базиран на невероятния живот на Серетсе Кхама, крал на Ботсвана. През 1947 той се запознава с чиновничката от Лондон Рут Уилямс. Привличането им е моментално – тя е завладяна от желанието му да направи света по-добро място, а той – от съпричастността й. И двамата са свободни души, прегърнали социалния оптимизъм след края на войната. Двамата решават да се оженят, което среща остра съпротиви от политиката на апартейда, както и от правителствата на Великобритания и Южна Африка. Последната предубреждава Англия да накара двойката да се раздели или ще забрани достъпа на страната до южноафриканския уран и злато, и ще нахлуе в Ботсвана. Въпреки препятствията любовта на Серетсе и Рут не секва, а те се борят за нея до последния си дъх и вдъхновяват света.

## Допълнително : Сменянето на аудио пътечката е много лесно и става в рамките на няколко секунди (не гласувайте за торента с единица просто защото не знаете какво е „аудиопътечка“). Ако гледате на телевизор, трябва да потърсите копче audio на дистанционното. Ако гледате с VLC на компютър: десен бутон > Аудио > Аудио пътечка > Пътечка 2 - [Английски].
Гледаи онлайн

A United Kingdom / Обединено кралство (2016)
година:
Държава:
Чехия, Великобритания, САЩ
Режисьор:
Ама Асант
В ролите:
Дейвид Ойелоуо, Розамунд Пайк, Джек Лоудън, Николас Линдхърст, Джесика Ойелоуо, Том Фелтон, Джек Девънпорт, Шарлота Хоуп, Лаура Кармайкъл и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
111 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*