Online filmi

The End of the Affair / Краят на аферата (1999)

+2
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Годината е 1939. Англия е във война. На път е да се развихри бурна любовна афера.

В КРАЯТ НА АФЕРАТА носителят на “Оскар” Нийл Джордан разказва завладяващата история за любов, измяна и сексуална ревност, превърнала романа на Греъм Грийн в класика. В главните роли са номинираните за “Оскар” първокласни актьори Ралф Файнс, Джулиан Мур и Стивън Риа.

Страстна жена, хваната в капана на стерилен брак, Сара Майлс (Мур) е моментално и неустоимо запленена от вглъбения писател Морис Бендрикс (Файнс), когато го среща на празненство, организирано от достойния за уважение, но скучен чиновник Хенри (Риа) – неин съпруг. Двамата се впускат в изпепеляваща, незаконна и сексуално освобождаваща любовна афера. Но по време на бомбардировките над Лондон домът на Бендрикс е улучен от бомба, когато двамата любовници са в леглото, и той едва не умира. Без каквато и да е видима причина и без предупреждение, Сара къса връзката си с него. Морис е съкрушен от мъка.

Две години по-късно, в една дъждовна нощ през 1946 г., Морис случайно среща Хенри. Маниакалното му влечение към Сара отново пламва, той се поддава на ревността си и наема човек, който да я следи. Обезумял от спомените за тяхната страстна афера, Морис пак нахълтва в живота й, като отново се сблъсква с всепоглъщащата любов, която двамата изпитват един към друг. В изненадващо признание той научава причината за края на тяхната връзка.
Гледаи онлайн

The End of the Affair / Краят на аферата (1999)
година:
Държава:
САЩ, Великобритания
Режисьор:
Нийл Джордан
В ролите:
Джулиан Мур, Ралф Файнс, Стивън Риа, Иън Харт, Сам Болд
БГ Аудио:
Не
Време траене:
102 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*