Online filmi

True Justice: Bryan Stevenson's Fight for Equality / Всички да станат: Борбата на Брайън Стивънсън за равноправие (2019)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : В последния половин век САЩ е страната с най-висок процент на изпратени в затвора хора в света, позволила е екзекуцията на стотици осъдени затворници и продължава да се опитва да изкорени дългогодишната расова неправда. Повече от три десетилетия служебният адвокат от Алабама Брайън Стивънсън, основател и изпълнителен директор на инициативата „Равно правосъдие“, работи в полза на бедните, пратените в затвора и осъдените, като се опитва да премахне расовата дискриминация в съдебната система. Филмът е интимен портрет на този забележителен човек и проследява битката му да създаде справедливост в системата и да покаже как се е зародило, развило и продължава да съществува расовото неравноправие, като предизвиква зрителите да си дадат сметка за него.
Гледаи онлайн

True Justice: Bryan Stevenson's Fight for Equality / Всички да станат: Борбата на Брайън Стивънсън за равноправие (2019)
година:
2019
Държава:
САЩ
Режисьор:
George Kunhardt, Питър Кънхард, Teddy Kunhardt
В ролите:
Christy Stevenson, Howard Stevenson
БГ Аудио:
Не
Време траене:
100 мин.
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*