Online filmi

Carry on Henry / Давай, Хенри (1971)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Филмът „Давай, Хенри” е от английската комедийна поредица “CARRY ON”, от която GTV за първи път в България излъчва цели 16 филма.

Филмът „Давай, Хенри” е почти исторически. В смисъл – има много действителни имена, много уж реални събития... но всъщност в него няма нищо вярно! Филмът започва с екзекуцията на поредната жена на крал Хенри – който най-накрая е свободен да се ожени за Мари от Нормандия. Не че той толкова примира за самия брак, по-скоро няма търпение да го консумира!

Сватбата се състои, но се появява неочакван проблем: любовта на Мари към чесъна! Кралят започва да си намира всякакви извинения да не се доближава до новата си съпруга, но тя най-накрая успява да го вкара в леглото. Тогава в действие влиза сложен план, измислен от самия крал – той смята да инсценира собственото си отвличане и така да се спаси от необходимостта да изпълнява съпружеския си дълг. Без Хенри да знае обаче, мнимите му похитители наистина планират да го отвлекат!

Появява се и друг проблем: знатните роднини на Мари във Франция никак не са доволни от отношението на английския крал към нея... и перспективата за война става все по-реална!
Гледаи онлайн

Carry on Henry / Давай, Хенри (1971)
година:
Държава:
Великобритания
Режисьор:
Джералд Томас
В ролите:
Сид Джеймс, Барбара Уиндзор, Кенет Уилямс, Джоан Симс и др.
БГ Аудио:
Да
Време траене:
83 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*