Online filmi

Carry on Abroad / Хайде в чужбина (1972)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Филмът „Хайде в чужбина” е от английската комедийна поредица “CARRY ON”, от която GTV за първи път в България излъчва цели 16 филма.

Кой не си мечтае за почивка в чужбина? Кой не би отишъл с желание? Е, вярно е, че хотелът се оказва недовършен, персонал на практика няма, комари са превзели целия първи етаж, а виното е отвратително... но всичко това няма как да се знае предварително! Точно такава се оказва ситуацията с група почиващи, които си мислят, че отиват в поредното райско кътче, а се оказват като в небрано лозе!

Както те бързо разбират, дори няма нужда да си поръчват ранно събуждане. Не че те го искат, но така или иначе още от малките часове започва да се разнася грохотът от близки строежи...

Едно нещо обаче е в състояние да промени цялото прекарване из основи – и това се оказва един на пръв поглед обикновен пунш. Неговото съдържание обаче е всичко друго, но не и обикновено: една от съставките му е местен (и много ефеикасен) любовен еликсир. След като всички се почерпят, почивката започва да придобива точно този вид, за който всички купонджии си мечтаят!
Гледаи онлайн

Carry on Abroad / Хайде в чужбина (1972)
година:
Държава:
Великобритания
Режисьор:
Джералд Томас
В ролите:
Сид Джеймс, Кенет Уилямс, Джоан Симс, Барбара Уиндзор и др.
БГ Аудио:
Да
Време траене:
85 минути
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*