Online filmi

Wimbledon / Уимбълдън (2004)

+5
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Британецът Питър Колт (Пол Бетани) така и не успява да постигне мечтата си да стане тенис звезда. Най-високото място, което е заемал в световната ранглиста е 11-то, но сега се е свлякъл до 119-ти и увереността му все повече и повече се изпарява... май е дошло време Питър да си ходи.

Американската състезателка Лизи Бредбъри (Кирстен Дънст) е новоизгряващата звезда на международните тенис кортове. Фиксидеята на Лизи е да стане най-добрата тенисистка в света и да спечели Големия Шлем. За Лизи всичко друго е без значение, а спечелването на титлата от Уимбълдън е добро начало.

Плановете на Питър да се оттегли без много шум, като че ли няма да се осъществят, след като той попада под светлините на прожекторите в най-популярния турнир по тенис в света - Уимбълдън. Там, след като случайността го среща с Лизи, той постига невъзможното и печели първия си мач. Въодушевен от новооткрития си късмет, новооткритата любов и новооткритите си умения на корта, Питър продължава да жъне победи, изкачвайки се стъпало по стъпало в ранглистата.

Само ако можеше, късметът на Питър и Лизи да остане с тях по-дълго...
Гледаи онлайн

Wimbledon / Уимбълдън (2004)
година:
Държава:
Великобритания, Франция, САЩ
Режисьор:
Ричард Лонкрейн
В ролите:
Джон Фавро, Пол Бетани, Бърнард Хил, Сам Нийл, Кирстен Дънст, Робърт Линдзи, Джеймс Макавой, Крис Евърт и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
97 минути
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*