Online filmi

Minions / Миньоните (2015)

+154
КП 9.00
IMDB 9.00
Историята на Universal Pictures и Illumination “МИНЬОНИТЕ / MINIONS (2015)”, започва от зората на времето. В началото миньоните са едноклетъчни жълти организми и еволюират през вековете, като непрестанно служат на възможно най-проклетите господари. И тъй като не успяват да задържат тези си господари – от Тиранозавър Рекс до Наполеон, накрая миньоните остават без господар, на когото да служат и изпадат в дълбока депресия.
Ала един миньон на име Кевин има план и заедно с тийнейджъра бунтовник Стюарт и сладкия малък Боб поема по света, за да намери нов проклет шеф, който събратята му да следват.
Тримата тръгват на вълнуващо пътешествие, което накрая ги довежда до следващия им евентуален господар – Скарлет Оувъркил (носителката на „Оскар“ Сандра Бълок) – първият в света суперзлодей от женски пол. Пътуват от ледената Антарктида до Ню Йорк от 60-те години на 20-и век и стигат до съвременния Лондон, където се сблъскват с най-голямото си предизвикателство до този момент: спасяването на цялото население от миньони … от унищожение.
Със саундтрак от хитова музика от 60-те, която и днес е популярна, Миньоните / Minions (2015) е продуциран от Крис Меледандри и Джанет Хийли от Illumination, а режисьори на филма са Пиер Кофин и Кайл Балда. Сценарият е дело на Брайън Линч, а изпълнителен продуцент е Крис Рено.

Допълнително: Филмът е с най-доброто качество за момента! Веднага щом се появи по-добро качество на филма ще бъде споделено тук! Внимание, коментари относно качеството ще бъдат наказвани с бан.
Гледаи онлайн

Minions / Миньоните (2015)
година:
2015
Държава:
САЩ
Режисьор:
Кайл Балда, Пиер Кофин
В ролите:
Няма
БГ Аудио:
Да
Време траене:
91 минути
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*