Online filmi

Unleashed / Danny the Dog / Дани кучето (2005)

+6
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Представете си, че от малък сте отгледан в среда, лишена от всякаква сетивност, че сте хранен и обличан от един човек. Представете си, че никога не сте се срещали с други деца, че никога не сте ходили на училище и че не знаете нищо друго освен това, на което този човек ви е научил.

Представете си, че никога не сте получавали обич и грижовност освен тези, които този човек ви е давал. Представете си, че единственото нещо, което ви носи награда, е да причинявате невъобразима болка на други хора. Представете си всичко това и ще можете да си представите живота на Дани. Отделен от майка си в много ранна възраст, Дани не знае нищо за света освен това, което Барт му е показал. Той обитава клетка, намираща се под пода на офиса на Барт – човекът, който го е обучил да бъде машина за убиване. Човекът, който го притежава.

Дани е смъртоносното оръжие на Барт. Човек, обучен като куче. Обучен да се подчинява на господаря си без да задава въпроси, независимо колко брутална може да е заповедта.

До деня, в който Барт попада в засада на отмъстителен длъжник и е застрелян... Дани остава сам.
Гледаи онлайн

Unleashed / Danny the Dog / Дани кучето (2005)
година:
2005
Държава:
Великобритания, САЩ, Франция
Режисьор:
Луи Летерие
В ролите:
Джет Ли, Морган Фрийман, Боб Хоскинс, Кери Кондън, Винсен Реган, Дилан Браун, Тамер Хасан, Майкъл Джен, Филида Лоу и други
БГ Аудио:
Да
Време траене:
103 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*