Online filmi

HER / ТЯ (2013)

+11
КП 9.00
IMDB 9.00
Действието на режисирания от Спайк Джоунзи фантастично-романтичен филм се развива в близкото бъдеще в Лос Анджелес, а историята проследява живота на обикновения Тиодор Туомбли, който след тежка раздяла постепенно се изолира от обществото. Въпреки разбитото си сърце той продължава да се занимава със своята нетрадиционна работа – писане на трогателни и прочувствени писма от името на други хора.

Докато се опитва да намери нов път в живота си Тиодор попада по случайност на съвсем нова операционна система, която създава “компаньони” за самотните и изпаднали в депресия хора. След като активира своята индивидуална програма той се запознава със Саманта – весел, чувствен и изненадващо позитивен женски глас, който бързо се превръща в негов всекидневен спътник и помощник. Докато нуждите и желанията на Саманта се увеличават, а Теодор усеща промяната в живота си, приятелството между двамата постепенно започва да се превръща в силна любов и привързаност.

Хоакин Финикс се превъплъщава в образа на Тиодор, а ролята на Саманта е поверена на звездата от “Островът“ и “Отмъстителите“ Скарлет Йохансон.
Гледаи онлайн

HER / ТЯ (2013)
година:
2013
Държава:
САЩ
Режисьор:
Спайк Джоунс
В ролите:
Порша Дублидай, Крис Прат, Хоакин Финикс, Ейми Адамс, Руни Мара, Оливия Уайлд, Катрин Бочър, Кели Сара и др.
БГ Аудио:
ДА
Време траене:
125 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*