Online filmi

The Greatest Showman / Най-великият шоумен (2017)

+5
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : "Всеки от нас е специален и никой не прилича на друг."

Влезте и се потопете... в омагьосващото въображение на един човек, чийто стремеж е да докаже, че животът може да е най-вълнуващото от всички шоута. Вдъхновена от легендата и амбициите на несравнимия американски импресарио и поп-културен феномен Ф.Т. Барнъм, тази шеметна история в стил "бедняка милионер" е за смел мечтател, който се издига от нулата, за да докаже, че всяка мечта може да се превърне в реалност и че дори и най-незабележителният човек е в състояние да напише своята удивителна история, достойна за шоу от световна класа.

Австралийският режисьор Майкъл Грейси отбелязва своя дебют в киното с Най-великият шоумен, история в неподражаемия стил на Барнъм, която ни отвежда в една приказна реалност, изпълнена със заразителни поп мелодии, взривяващи танци и превръщаща се в истински празник на преобразяващата сила на забавлението, любовта и вярата в собствените възможности. Грейси смесва оригинални песни от носителите на "Оскар" Бендж Пасек и Джъстин Пол (La La Land) с невероятно талантливия актьорски състав, начело с номинирания за "Оскар" Хю Джакман, за да даде възможност на публиката да стане свидетел на зараждането на масовите забавления и мега звездите на 70-те години, но не на 20-ти, а на 19-ти век... В резултат ще може да се потопите в наскоро електрифицирания свят на Америка от Златната ера след края на Гражданската война, през погледа на зараждащата се поп култура.
Гледаи онлайн

The Greatest Showman / Най-великият шоумен (2017)
година:
Държава:
САЩ
Режисьор:
Майкъл Грейси
В ролите:
Хю Джакман, Мишел Уилямс, Зак Ефрон, Зендая, Ребека Фъргюсън, Остин Джонсън, Камерън Сийли, Кеала Сетъл, Сам Хъмфри, Яхя Абдул-Матеен II, Ерик Андерсън, Елис Рубин, Скилър Дън, Даниел Еверидж, Раду Спингел и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
105 мин.




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*