Online filmi

Rebel in the Rye / Бунтовник в ръжта (2017)

-1
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Филм за животът на знаменития, но самотен автор Джеръм Дейвид Селинджър, който спечели световна слава с публикуването на романа си "Спасителят в ръжта".

"Бунтовник в ръжта" е екранизация, чиято цел е да ни покаже пътя, който изминава емблематичният роман "Спасителят в ръжта". Британският актьор Никълъс Холт се заема с нелеката задача да се превъплъти в ролята на американския класик Дж.Д. Селинджър, а Кевин Спейси изиграва ключова роля в лентата, като персонажът му илюстрира колко е важна подкрепата и безграничната вяра в нечий талант. Филмът проследява неспокойната младост на писателя, участието му на фронта по време на Втората световна война, любовта му с Уна О’Нийл, която по-късно се омъжва за Чарли Чаплин. Ще научим повече за приемането на загубата, за отхвърлянето му от авторитетното издание "Ню Йоркър", за писателския му блокаж, причинен от посттравматично разстройство, довело до духовно пробуждане, и последвалата изолация от света.
Гледаи онлайн

Rebel in the Rye / Бунтовник в ръжта (2017)
година:
Държава:
САЩ
Режисьор:
Дани Стронг
В ролите:
Кевин Спейси, Николас Холт, Зоуи Дъч, Сара Полсън, Луси Бойнтън, Виктор Гарбър, Хоуп Дейвис, Ейми Рътбърг, Брайън д'Арси Джеймс, Кайтлин Мехнер, Джеймс Урбаняк, Ерик Богосян, Адам Буш, Андрю Полк, Евън Хол и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
109 мин.




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*