Online filmi

The Conspirator / Конспираторът (2010)

+5
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : "Конспираторът" е вълнуващ трилър за една жена готова на всичко, за да защити семейството си и за човека, рискувал всичко, за да я спаси.

След историчесото убийство на Ейбрахам Линкълн са арестувани седмина мъже и една жена, обвинени в заговор срещу президента, вице-президента и държавния секретар. Единствената жена в групата, Мери Сюрат (Робин Райт), е собственичка на пансион, в който Джон Уилкис Бут (Тоби Кибъл) и останалите са се срещали, за да координират извършването на атентатите.

28-годишният начинаещ адвокат Фредерик Айкън (Джон Макавой), герой на Съюза от Гражданската война, приема да защитава Сюрат пред военния съд. Айкън съзнава, че клиентката му е невинна и я използват като примамка за залавянето на единствения конспиратор, успял да избегне мащабните хайки – собствения й син, Джон (Джони Симънс). Народът се обръща срещу Сюрат и тя е принудена да разчита единствено на Айкън, за да разкрие истината и да спаси живота й.
Гледаи онлайн

The Conspirator / Конспираторът (2010)
година:
Държава:
САЩ
Режисьор:
Робърт Редфорд
В ролите:
Джеймс Бадж Дейл, Тоби Кебел, Евън Рейчъл Ууд, Робин Райт, Джеймс Макавой, Джъстин Лонг, Алексис Бледел, Дани Хюстън, Кевин Клайн, Джони Симънс, Джон Майкъл Уедърли, Брандън Карол, Кал Джонсън, Том Уилкинсън
БГ Аудио:
Да
Време траене:
117 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*