Online filmi

The Chase / Преследването (1966)

+5
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Филм-дисекция на живота и нравите в малък град в южните щати, през 60-те години. Почти всички в града смятат, че шериф Колдър (МАрлън БрАндо) е марионетка на петролния богаташ Вал Роджърс. Когато се разбира, че местният буен младеж Бъбър Рийвс (Робърт Редфорд) е избягал от затвора, синът на Вал (Джеймс Фокс) се угрижва, защото има афера с жената на Рийвс (Джейн Фонда). Изглежда и доста други в града смятат, че имат причини да се страхуват от Рийвс. Колдър е решил да задържи Рийвс, без последният да пострада. Затова ще му се наложи да се противопостави на влиятелния Вал Роджърс от една страна и на буйстващата тълпа от друга, в желанието си да не допусне незаконни действия.

Пен не е бил напълно удовлетворен от филма: "Заснех практически всичко, което се намира там, но исках да му придам съвсем различен обрат, ритъм и общ стил. Запазиха неща, които не бих искал, а елиминираха други, които бих използвал ако бих имал контрол върху монтажа" - признава режисьорът.

За този филм режисьорът Артър Пен събира цяло съзвездие. Марлън Брандо, Джейн Фонда, Робърт Редфорд, Робърт Дювал, Джеймс Фокс, Анджи Дикинсън, Джослин Брандо (сестрата на Марлън).
Гледаи онлайн

The Chase / Преследването (1966)
година:
1966
Държава:
САЩ
Режисьор:
Артър Пен
В ролите:
МАРЛОН БРАНДО, РОБЪРТ ДЮВАЛ, ДЖЕЙН ФОНДА, РОБЪРТ РЕДФОРД, Ричард Брадфорд, Мириам Хопкинс, Джанис Рул, Анджи Дикинсън, Джеймс Фокс и др.
БГ Аудио:
Да
Време траене:
2h 14min




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*