Online filmi

We Are Not Angels / Mi nismo andjeli / Не сме Ангели (1992)

+1
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Ангел и дявол се борят за надмощие в душата на видния белградски плейбой Никола и се опитват да направляват действията му. Когато Марина открива, че е бременна, заедно с най-добрата си приятелка измисля цяла серия невъзможни планове как да привлече вниманието на Никола, а после и да спечели сърцето му.

Драгоевич е забавно циничен в разправянето на небивалици за това как бременната студентка по мода, успява да завлече до олтара заклетия ерген Никола, който дори не помни да е бил с нея. И макар че, почти нелогично, накрая Никола зарязва момичетата, купоните, наркотиците и пиячката, за да се отдаде на бащинството, тази история ще ви развесели.



През 1992 г. “Не сме ангели” става най-гледаният филм в Белград, следван от “Аржентинско танго” на Горан Паскалевич



Филмът е щур купон! Неслучайно и той, и продължението му "Не сме ангели 2" (2005) са най-касовите филми в Сърбия за последното десетилетие. Ще видите много познати лица - Сърджан Тодорович ("Ъндърграунд", "Черна котка, бял котарак", "Ягода в супермаркета" ) - в ролята на дявола, а освен него - Бранка Катич ("Черна котка, бял котарак", "Ягода в супермаркета" ) и Мики Манойлович ("Ъндърграунд", "Малък свят" ). Една от най-добрите сръбски комедии на всички времена!..
Гледаи онлайн

We Are Not Angels / Mi nismo andjeli / Не сме Ангели (1992)
Жанр:
година:
Държава:
Yugoslavia
Режисьор:
Серджан Драгоевич
В ролите:
Никола Койо, Бранка Катиц, Сърджан Тодорович, Соня Савич, Богдан Диклич, Милена Павлович
БГ Аудио:
Не
Време траене:
98 min




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*