Online filmi

Sherlock Holmes / Шерлок Холмс (2009)

+21
КП 9.00
IMDB 9.00
Описание: Шерлок Холмс е заслужил репутацията си, откривайки истината и в най-заплетените мистерии. С помощта на верния си помощник д-р Джон Уотсън, прочутият детектив няма равен в преследването на престъпници от всякакъв вид, като разчита на наблюдателността, забележителната си способност да прави изводи и грубата сила на юмруците.

Над Лондон е надвиснала буря, заплаха срещу каквато Холмс не се е изправял, предизвикателството, което винаги е търсил.

След серия брутални, ритуални убийства, Холмс и Уотсън успяват да пристигнат на време, за да спасят последната жертва и да разкрият убиеца – не страдащия от разкаяние лорд Блеууд.

С наближаването на насрочената екзекуция, Блекууд, който тероризира съкилийниците си с привидната си връзка с могъщи тъмни сили, предупреждава Холмс, че не е подвластен на смъртта и екзекуцията се вписва точно в плановете му.

Очевидното му възкресение хвърля Лондон в паника и хвърля в смут „Скотланд Ярд”. За Холмс действието тепърва предстои. Устремени да спрат смъртоносния заговор на Блекууд, Холмс и Уотсън се потапят в света на тъмните сили и изумителните технологии, в който логиката се оказва най-доброто оръжие, както и доброто дясно кроше.
Гледаи онлайн

Sherlock Holmes / Шерлок Холмс (2009)
година:
2009
Държава:
Великобритания, САЩ
Режисьор:
Гай Ричи
В ролите:
Робърт Дауни-мл., Джуд Лоу, Рейчъл Макадамс, Марк Стронг, Кели Рейли, Уилям Хюстън и др.
БГ Аудио:
Да
Време траене:
128 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*