Online filmi

High Crimes / Тежки престъпления (2002)

+5
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Да предположим, че вие живеете живота, за който винаги сте си мечтали: имате процъфтяваща кариера, красива къща и най-важното - прекрасен съпруг. Някого, когото обичате и познавате по-добре от всеки друг.

Сега да предположим, че всичко, което знаете - всичко, на което имате доверие - за съпруга си и живота ви заедно, може да се окаже лъжа. За Клер Кубик този кошмарен сценарий става твърде реалистичен.

Клеър - успешна адвокатка и съпруга на Том, който е бизнесмен, развиващ собствен бизнес, води идиличен живот в Марин Каунти. Те са лудо влюбени и планират да имат семейство. Но случайно престъпление - една нескопосана кражба с взлом в дома им, предизвиква верига от събития, които разтърсват техния свят. Скоро след кражбата агенти на ФБР отиват в тях и за ужас на Клеър арестуват Том. Причините: истинското му име е Роналд Чапман, а той е бивш военен, който под прикритие е убил цивилни в Ел Салвадор, и е издирван беглец през последните петнадесет години.

Клеър веднага решава, че става въпрос за погрешно идентифициране. Но Том признава, че е Роналд Чапман и той е бил част от нелегалната дейност, която е довела до масовото клане, за което е обвинен. Но той уверява Клеър, че е невинен и че реалните извършители се опитват да го натопят.

Клеър се готви да защитава съпруга си в строго секретен военен съд, където нито едно от правилата, които тя познава, не се прилага. Когато на техния случай е назначен един "новак" - лейтенант Ембри, Клеър осъзнава, че се нуждае от помощта на някой, който знае тези правила и е готов да ги наруши. Тя се обръща за помощ към Чарли Граймс, бивш военен адвокат, който се радва на възможността да поемане случая. Скоро Клеър и Граймс постепенно започват да откриват нещо скандално. Клеър сега трябва да рискува кариерата си и дори живота си в стремежа си да разбере каква е истината.
Гледаи онлайн

High Crimes / Тежки престъпления (2002)
година:
Държава:
САЩ
Режисьор:
Карл Франклин
В ролите:
Адам Скот, Морган Фрийман, Ашли Джъд, Джим Кавийзъл, Аманда Пийт и др.
БГ Аудио:
Да
Време траене:
115 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*