Online filmi

V for Vendetta / В като Вендета (2006)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Кой е човекът, който крие страшното си лице зад маска? Герой или безумец? Освободител или потисник? Кой е "V" и кой ще се присъедини към него в дръзкия му заговор за събаряне на тоталитарния режим, властващ над нацията?

Създателите на трилогията "Матрицата" ни предлагат своето завладяващо и безкомпромисно виждане за бъдещето, базирано на оригиналната графична новела. Натали Портмън е в ролята на Иви, момиче от работническата класа, което трябва да реши дали нейният герой не се е превърнал в същото зло, срещу което се бори.

Хюго Уийвинг е в ролята на "V" – дързък и харизматичен борец за свобода, жадуващ да отмъсти на тези, които са го обезобразили. А Стивън Риа играе детектива, който ръководи отчаяната акция по залавянето на "V", преди той да е подпалил огъня на революцията. Залозите се вдигат. Гневът експлодира. На чия страна сте? В света на "V" няма неутрални зони.
Гледаи онлайн

V for Vendetta / В като Вендета (2006)
година:
Държава:
САЩ
Режисьор:
Джеймс МакТийг
В ролите:
Натали Портмън, Хюго Уийвинг, Стивън Риа, Стивън Фрай, Джон Хърт, Тим Пигот-Смит, Рупърт Грейвс, Роджър Алъм, Бен Майлс, Синед Кюсак, Наташа Уитмън, Джон Стендинг и други
БГ Аудио:
Не
Време траене:
2ч и 12 мин.




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*