Online filmi

Carry on Dick / Давай, Дик (1974)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : "Давай, Дик" е част от английската комедийна поредица "CARRY ON", от която GTV за първи път в България ще излъчи цели 16 филма.

В Англия през 70-те години на 18-ти век е страшно да пътуваш между градовете! Почти всички пътища са превзети от свирепи престъпници, които оставят жертвите си само по едната чест (а обикновено и тя бива отнета в процеса на обира)! Но дори при престъпниците има йерархия... а на върха й се е настанил легендарният Дик Търпин – най-страшният бандит на своето време. Той е невероятно хитър, на практика неуловим и има огромен... пистолет!

За да го спрат, властите създават специално полицейско подразделение, което да залавя именно престъпниците по пътищата. В началото усилията им се увенчават с успех, но така и не могат да стигнат до Дик Търпин. Горките полицаи дори си нямат и представа, че той през цялото време им е под носа – защото когато не ограбва хора на пътя, той приема самоличността на смирения и отзивчив местен свещеник, на когото всички с радост споделят и най-съкровените си тайни...
Гледаи онлайн

Carry on Dick / Давай, Дик (1974)
година:
Държава:
Великобритания
Режисьор:
Джералд Томас
В ролите:
Сид Джеймс, Барбара Уиндзор, Кенет Уилямс, Джоан Симс и др.
БГ Аудио:
Да
Време траене:
86 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*